Onlinebetting

Att betta online var för några decennier ingenting som överhuvudtaget fanns att erbjuda. Idag erbjuds det på flera ställen runt om på nätet. Att kunna betta har gjorts sedan starten av statens spelmonopol vid namn Svenska Spel. Men i takt med att utvecklingen gick framåt gjorde även möjligheterna att skapa spelbolag på internet.

Det var i början av 2000-talet som spelbolagen verkligen växte till sig rejält inne på internet. Idag finns det flera hundra olika spelbolag som huserar på den svenska marknaden. Det finns en rad fördelar med att spela på sportsbetting online. En av de allra största fördelarna är att det inte spelar någon som helst roll var i världen spelaren befinner dig. Så länge den har en plattform som erbjuder internetuppkoppling, samt även internet.

En annan stor fördel med att spela på internet är att du inte behöver springa till någon tobaksexempelvis och leta efter ett spelutbud. Spelutbudet finns redan i din mobiltelefon, så enklare kan det inte bli.

Något som tidigt gjorde att det var bra att spela online var att spelbolagen ofta erbjöd högre odds än de statliga Svenska Spel. Och som om inte det vore nog så har spelbolagen dessutom en rad olika erbjudande till sina spelare. Det kan handla om allt ifrån gratis bet, Insättningsbonus, Boostade odds, eller helt enkelt bara en vanligt välkomstbonus.

Komma igång

Det är viktigt att du så tidigt som möjligt börjar titta omkring bland de olika spelbolagen som internet har att erbjuda. Det gäller såklart att du är 18 år och kan bevisa det genom ett foto på pass, ID-kort eller liknande. Spelaren bör också tänka på vilken sorts bonus som skulle passa bäst.

Något du också bör ha i åtanke att studera vad du skulle vilja göra hos ditt spelbolag. Vissa spelbolag erbjuder något som heter Cash-Out, vilket betyder att du kan välja att ta ut pengarna innan ett spel är avgjort. Detta är något som är väldigt fördelaktigt och känner du att det skulle vara bra att ha en sådan knapp hos ditt spelbolag så rekommenderar vi att ni väljer ett sådant.

Det finns även andra saker att ha i åtanke när du ska komma igång med att spela onlinebetting. En annan viktigt punkt är att ta reda på var spelbolaget har sin spellicens. Om du inte tar reda på detta i förväg kan den som spelat få en rejäl chock när du inser att vinster måste skattas exempelvis. Dock kan vi redan nu avslöja att så länge spelbolaget har spellicens innanför Eu så finns det ingen risk att dina pengar skulle bli skattade.

Att tänka på när du väljer Betting sajt

När du nu ska gå in i denna djungel av olika spelsajter så finns det väldigt mycket att ha i åtanke. Speciellt när du väljer vilken plattform du ska spela tillsammans med. Är du en person som fullkomligt älskar bonusar så är ett bra tips genast titta omkring bland de många olika recensionerna som erbjuds världen över. Där kan du hitta precis allt om spelbolagen. På detta sätt får du en rad olika fördelar när det gällande kunnandet i ditt spelbolag.

Ibland kan det vara så att det dyker upp små problem under tiden du spelar för spelbolaget. Då är det väldigt bra att spelbolagen har någon som du kan kontakta. Vissa spelare föredrar något som kallas för live chatt. Med den kan du skriva direkt till spelbolaget och ställa vilka frågor som helst gällande problemet. Personerna som sitter inne i live chatten är ständigt online och är väldigt kunniga inom området.

Vill du prata med personalen så kan du också på vissa spelbolag ringa direkt in till växeln. Beroende på vilket spelbolag du ringer såklart. Ibland kan du få möte svensk kundsupport med dialekter från världens alla hörn och kanter. Du kan också skriva ett mejl brukar det också gå jättebra. Men för att verkligen veta vad supporten erbjuder för lösningar så är det viktigt att spelaren tar reda på detta innan den börjar spela.

Mer om bonusar och krav

Ibland kan en spelare stirra sig blint på en bonus som erbjuds hos spelbolaget. Bonusar är alltid roligt att få. Dock finns det i regel nästan alltid olika sorters omsättningskrav som spelaren måste klara av innan den kan plocka ut bonusen till riktiga pengar. Om en spelare exempelvis väljer ett spelbolag som har 200% i insättningsbonus och sätter in 200 kronor. Då kommer spelarens konto fyllas med totalt 600 kronor. Detta är en väldigt bra bonus i sportbetting, men sedan följer något som kallas för omsättningskrav. Dessa omsättningskrav skiljer sig mellan spelbolagen.

Om omsättningskraven hos detta spelbolag är 8 gånger pengarna så innebär det att spelaren måste spela 600 kronor gånger 8 gånger. Vilket gör att spelaren måste ha omsatt 4800 kronor innan hen kan plocka ut vinsten till riktiga pengar.

Detta och en rad andra saker bör spelaren tänka på.