Andra spelområden

Man kan betta på nästan vad som helst numera. För att locka nya spelare som inte är så sportintresserade så har spelbolagen introducerat nya spelområden som man kan betta på. Det kan vara allt ifrån musik och politik till väder. Något är man säkert intresserad av att betta på i det otroligt stora utbud av spel som det finns. Kännetecknande för dessa är dock att spelen bara finns tillgängliga under en kortare period. En fördel med att satsa pengar på andra spelområden än just sport är att man inte behöver vara lika insatt och kunnig. När det gäller fotboll till exempel så är det ju en stor fördel om man är sportintresserad och följer med i tabeller och ligor för att veta i vilken form de respektive lagen och spelarna är och därigenom veta hur man ska satsa. Här är några exempel på andra spelområden än sport:

Politik

Man kan rösta både på svensk och på utländsk politik. Här hemma kan vi välja att rösta på till exempel vilket parti som vinner i riksdagsvalet 2010, om Mona Sahlin sitter kvar efter nästa riksdagsval, om Sverigedemokraterna får något mandat i riksdagen nästa år och hur många procent av rösterna som Miljöpartiet får. När det gäller utländsk politik kunde man förr året slå vad om vem som skulle bli Amerikas näste president och just nu kan man exempelvis satsa på vem som bli Norges näste statsminister.

Musik

Inför Melodifestivalen var det populärt att betta på vem som skulle vinna och likaså inför Eurovision Song Contest. Vilket land skulle ta hem tävlingen och vilket skulle komma sist? Även inför andra musiktävlingar och tv-program som Idol eller Talang kan man satsa pengar på vem som ska vinna.

Väder

Kommer det snö på julafton? Vilken stad får mest nederbörd eller mest sol under 2009? Det är frågor man kan satsa pengar på när det gäller väder.